Keittiö- ja huoneistoremontit ammattitaidolla Jyväskylässä sekä koko Keski-Suomen alueella

Keittiö- ja huoneistoremontit ammattitaidolla Jyväskylässä sekä koko Keski-Suomen alueella

Keittiö- ja huoneistoremontit ammattitaidolla Jyväskylässä sekä koko Keski-Suomen alueella

Aputeco Oy tekee keittiö- ja huoneistoremontit ammattitaidolla Jyväskylässä sekä muun Keski-Suomen alueella. Remonttipalveluihin kuuluvat myös kaikkien pintojen maalaus ja pinnoitus lattiasta kattoon sekä uusien kalusteiden asennus.

Ota yhteyttä kokeneeseen remontoijaan, kun tarvitset sisäremonttia Jyväskylässä tai muun Keski-Suomen alueella!

Tavoitat meidät täältä

Huoneistoremontit

Minkälainen näky sinua on vastassa, kun palaat töistä kotiin? Mikäli vastassa ei ole koti, jonka jokainen pinta on viimeiseen asti huoliteltu ja jossa kaikki kalusteet vastaavat perheesi käyttötarpeita, anna Aputeco Oy:n remontoida se!

Huoneistoremontilla asunnosta saadaan täysin uudenveroinen koti, jossa koko perheen on mukava asua. Remontti myös nostaa asunnon jälleenmyyntihintaa, joten se on kannattava sijoitus vaikkapa muuton yhteydessä.

Tutustu myös kylpyhuoneremontteihin

Keittiöremontit

Keittiö on kodin sydän. Monessa kodissa keittiö on paikka, jossa vietetään eniten aikaa ja jonne koko perhe kokoontuu yhdessä. Keittiöremontilla saat keittiön, jossa sinä, perheesi sekä ystäväsi viihtyvät, ja joka on juuri sinun tarpeisiisi sopiva ja mahdollisimman käytännöllinen.

Kalusteet ja kalusteasennukset

Aputeco Oy:ltä saat myös kalusteasennukset keittiöihin sekä huoneiston muihin huoneisiin. Remontin yhteydessä kalusteita varten tehdään tarkat mitoitukset, minkä jälkeen ammattilaisen on helppo asentaa ne paikoilleen.

Kilpailukykyinen tarjous

Ota yhteyttä Aputeco Oy:hyn ja pyydä tarjous keittiö- tai huoneistoremontista – saat takuulla kilpailukykyisen tarjouksen! Remonttipalvelut ovat saatavilla Jyväskylässä sekä laajemmin koko Keski-Suomen alueella.

Voit ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse sekä sivustolta löytyvällä yhteydenottolomakkeella. Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan, vastaamme mielellämme myös kysymyksiisi!

Yhteystiedot