Korjausrakentamisen ammattilaiset Jyväskylästä 

Rakentamisen ammattilaiset Jyväskylästä 

Rakentamisen ammattilaiset Jyväskylästä 

Aputeco Oy korjausrakentaa omakotitalot, autotallit, vapaa-ajan asunnot, saunat sekä muut piharakennukset kohtuuhintaan Jyväskylässä sekä muualla Keski-Suomessa. Meiltä löydät myös hirsirakentamisen ja -korjauksen ammattilaiset.

Ota yhteyttä rakennustiimiimme, kun toiveenasi on  kestävän rakennustavan mukainen toteutus. 

Tavoitat meidät täältä

Vanhasta hirrestä uutta toiveesi mukaan 

Onko mielessäsi joku tietty hirsikehikko, josta toivot mieleistäsi uutta rakennelmaa? Tai haluatko meidän etsivän materiaalit toivotunlaiseen lopputulokseen? Tai selvitäänkö hommasta muutamin hirren vaihdoin? Yleisimpiä toteutuksiamme hirsikorjauksissa onkin alahirsien vaihdot, vaihtamalla ne, saadaan toteuksesta jälleen kestävä. Toteutamme hirsikorjauksia ja perinnerakentamista räätälöidysti tarpeesi mukaan. 


Useimmiten tilaustoiveena on ollut esimerkiksi puuvajan, terassin, pienen varaston tai autotallin rakentaminen, ja joista meillä onkin hyviä kokemuksia. Jälki on näyttävää, kun rakennusmateriaalina käytetään jyhkeää hirttä. Hirsirakennelmat tuovat persoonallista otetta niin perinnepihaan kuin vähän modernimpaankin ympäristöön.


Työn eteneminen hirsikorjauksissa pääpiirteittäin:

• Hyvien hirsien kartoitus
• Rakenteen purku
• Mahdolliset siirtotyöt
• Rakenteen pystytys
• Kattorakenteet
• Ovet, ikkunat ja muut viimeistelyt
• Pintakäsittelyt

Omakotitalon rakentaminen ja korjausrakentaminen

Tarvitsetko osaavaan korjausrakentamisen ammattilaista? Olethan meihin yhteydessä, sillä voimme tarjota laadukkaita ja kestäviä toteutuksia kohtuukustannuksin. Toteutamme talon rakentamisen ns. pitkästä tavarasta, jolloin saat juuri sellaisen lopputuloksen kuin toiveenasi on. Meiltä löydät projektiisi hirsirakentamisen ja korjausrakentamisen ammattilaiset. 

Autotalli, mökki ja muut piharakennukset

Hyvää autokatosta tai autotallia vailla? Tai tarvitsetko pihamaallesi jonkin muun piharakennuksen? Rakennamme ja remontoimme autotallit, vapaa-ajan asunnot, saunat sekä muut piharakennukset kohtuuhintaan. Meiltä löydät avaimet käteen -toteutuksia monenlaiseen haaveeseen. 

Lisätietoa saat kysymällä!

Annamme mielellämme lisätietoa toimintavoistamme, aikatauluista ja kustannuksista. Aputeco Oy:n rakennustiimi vastaa Jyväskylän alueen laadukkaasta rakentamisesta, joten olethan yhteydessä meihin, kun ajatuksenasi on rakentaa kestävällä tavalla. Tiimistämme löydät tekijät myös perinnerakentamiseen – niin hirsirakentamiseen kuin -korjaukseen. 

Yhteystiedot