Korjausrakentamisen ammattilaiset Jyväskylästä 

Rakentamisen ammattilaiset Jyväskylästä 

Rakentamisen ammattilaiset Jyväskylästä 

Aputeco Oy on korjausrakentamisen ammattilainen, jolta syntyy myös uudet piharakennukset ja hirsirakentaminen kohtuuhintaan Jyväskylän talousalueella ja kauempanakin.  

Ota yhteyttä kun toiveenasi on  kestävän rakennustavan mukainen toteutus. 

Tavoitat meidät täältä

Omakotitalon saneeraus

Tarvitsetko osaavaa korjausrakentamisen ammattilaista? Ota meihin yhteyttä, sillä voimme tarjota laadukasta ja kestävää toteutusta kohtuukustannuksin. Meiltä saat juuri toiveidesi mukaisen lopputuloksen on sitten kysymyksessä vanhan korjaus tai uusi rakennus vaikka vanhoista hirsistä rakennettuna.

Autotalli, mökki ja muut piharakennukset

Hyvää autokatosta tai tallia vailla? Tai tarvitsetko jonkun muun piharakennuksen? Rakennamme ja remontoimme autotallit, vapaa-ajan asunnot, saunat sekä muut rakennukset kohtuuhintaan. Meiltä saat haaveiden mukaiset remontit avaimet käteen -toteutuksena. Otamme vastaan myös ulkorakentamisen urakoita, kuten pihalaatoitusten ja ulkoterassien rakentamista.

Vanhasta hirrestä uutta toiveesi mukaan 

Onko sinulla mielessä jokin tietty hirsikehikko, josta toivot mieleistäsi uutta rakennelmaa? Tai selvitäänkö hommasta muutamin hirren vaihdoin. Yleisimpiä hirsikorjauksia on alahirsien vaihdot ja rakennuksien oikaisut. Toteutamme hirsikorjauksia ja hirsirakentamista räätälöidysti tarpeesi
mukaan.

 

Useimmiten tilaus toiveena on ollut terassin, aitan tai varaston rakentaminen, joita onkin toteutettu useita. Jälki on näyttävää, kun rakennusmateriaalina käytetään jykevää hirttä. Hirsirakennelmat tuovat persoonallista otetta niin perinnepihaan kuin vähän modernimpaankin ympäristöön.

 

Lisätietoa saat kysymällä!

Annamme mielellämme lisätietoa toimintavoistamme, aikatauluista ja kustannuksista. Aputeco Oy:n rakennustiimi vastaa Jyväskylän alueen ja etäkohteiden laadukkaasta rakentamisesta, joten olethan yhteydessä meihin, kun ajatuksenasi on rakentaa kestävällä tavalla. 

Yhteystiedot