Kiinteistönhuolto ja siivouspalvelut luotettavasti Jyväskylässä ja koko Keski-Suomen alueella

Kiinteistönhuolto ja siivouspalvelut luotettavasti Jyväskylässä ja koko Keski-Suomen alueella

Aputeco Oy tarjoaa remonttien lisäksi kiinteistönhuoltoa, siivouspalveluita ja erilaisia ulkotöitä, kuten pihanraivausta. Palvelut ovat saatavilla Jyväskylässä sekä muun Keski-Suomen alueella.

Ota yhteyttä kokeneeseen tekijään ja pyydä tarjous esimerkiksi muuttosiivouksesta tai puiden kaadosta!

Tavoitat meidät täältä

Siivouspalvelut

Siivouspalvelut pitävät sisällään muun muassa yksittäissiivoukset, kertasiivoukset, muutto- ja loppusiivoukset sekä asuntojen tai muiden tilojen tyhjennykset.

 

Aputeco Oy:ltä saat juuri sinun tarpeisiisi sopivat siivouspalvelut luotettavasti, olipa kyseessä mikä tahansa tila. Siivoukset voidaan toteuttaa niin yksityishenkilöille kuin eri alojen yrityksillekin. Siivoustyöt tehdään pitkällä kokemuksella ja mahdollisimman tehokkaasti, laadusta kuitenkaan tinkimättä. Siivouskalustostamme löytyvällä korkealaatuisella tekstiilipesurilla puhdistamme ja raikastamme vaivattomasti myös kokolattiamatot, muut matot sekä kaikenlaiset tekstiilit. Ota yhteyttä ja pyydä kilpailukykyinen tarjous siivouksesta!

 

Huom! Olemme apuna myös ulkotöissä, kuten pihanraivauksissa. Avullamme saat pihasi siistiksi niin villiintyneestä kasvillisuudesta, vanhoista laatoituksista kuin turhista kivistäkin.

Tutustu myös kylpyhuoneremontteihin

Kiinteistönhuolto

Kiinteistönhuollon palveluihimme kuuluvat muun muassa pihojen raivaukset, puiden kaadot, pensasaitojen leikkaukset, rännien puhdistukset sekä paljon muuta. Aputeco Oy mukautuu tarpeisiisi kiinteistönhuollon tehtävissä ja tuottaa kiinteistönhuollon palvelut tehokkaasti ja vaivattomasti.


Kiinteistönhuolto pitää yllä hyvää asumisviihtyvyyttä ja turvallisuutta, olipa piha sitten suurempi kerrostalon piha-alue tai omakotitalon takapiha. Huolellisesti hoidettu piha ja siistit ulkoalueet nostavat myös talon arvoa sen kautta, millaisen ensivaikutelman esimerkiksi asuntonäyttöön tulevat ostajat saavat.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Aputeco Oy tuottaa monipuolisia kiinteistönhuolto- sekä siivouspalveluita Jyväskylässä sekä muun Keski-Suomen alueella. Ota yhteyttä kokeneeseen ja luotettavaan tekijään! Saat meiltä räätälöidyn sekä kilpailukykyisen tarjouksen tarvitsemastasi palvelusta. 

Voit ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai sivustolta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Yhteystiedot