Sauna- ja kylpyhuoneremontit Jyväskylässä ja koko Keski-Suomen alueella kokeneelta tekijältä

Sauna- ja kylpyhuoneremontit Jyväskylässä ja koko Keski-Suomen alueella kokeneelta tekijältä

Aputeco Oy toteuttaa märkätilojen remontit pitkällä kokemuksella Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomen alueella. Kylpyhuoneessa ja saunassa voidaan uusia kaikki lattiasta kattoon tai vain esimerkiksi vaihtaa lauteet saunaan.

Aputeco Oy:n yrittäjällä on vesieristyssertifikaatti, joten voit luottaa siihen, että kaikki remontit suoritetaan standardien mukaisesti.


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous sauna- tai kylpyhuoneremontista!

Tavoitat meidät täältä

Kylpyhuoneremontit

Remontilla kylpyhuoneesta voidaan tehdä moderni ja ennen kaikkea käytännöllinen tila, jossa on mukava viettää aikaa ja joka vastaa juuri sinun tarpeitasi. Uusilla kaakeleilla sekä kylpyhuonekalusteilla voidaan helposti muuttaa koko kylpyhuoneen tunnelma ja tehdä siitä entistä käytännöllisempi. Näyttävällä valaistuksella voidaan täydentää tunnelmaa entisestään ja lattialämmityksellä lämmittää kylmiä pakkasaamuja.

Tutustu myös huoneistoremontteihin

Saunaremontit

Saunaremontit räätälöidään sinun toiveidesi mukaisesti. Sauna voidaan tarvittaessa purkaa täysin ja tehdä kokonaan uusiksi. Toisaalta saunoihin voidaan tehdä myös pieniä remontteja, kuten lauteiden vaihtoja tai valojen upotuksia ja asennuksia.

Ota yhteyttä!

Sertifioitu tekijä

Märkätilaremontit kannattaa aina tilata koneelta tekijältä, jolta löytyy kaikki märkätilojen remontoimiseen tarvittavat sertifikaatit. Sertifikaatit toimivat takeena sille, että huolimattomuudesta tai tiedon puutteesta syntyviä virheitä ei pääse sattumaan. Mikäli erheitä joudutaan myöhemmin paikkaamaan, voivat ajankäyttö ja kustannukset päästä turhaan kasvamaan. Aputeco Oy:ltä löytyy VTT:n myöntämät märkätilojen eristysluvat.

Rakentamisen sertifikaatti logo

Kalusteasennukset

Aputeco Oy tekee myös kaikkien märkätilojen kalusteiden asennukset. Mikäli olet harkinnut esimerkiksi seinille asennettavia kalusteita, kannattaa niiden asentaminen hoitaa ammattilaisella. Meiltä myös muovimattojen asennukset, korjaukset sekä hitsaukset.

Tutustu myös muihin palveluihin